Steun je vereniging, samen tegen corona.

Aan onze deelnemers, ouders, verzorgers en bezoekers van onze website,Een nieuw jaar 2021, en hopelijk nieuwe kansen om dit komende jaar er een beter en zeker een gezelliger jaar van te maken. Afgelopen maart hadden wij te maken met de “eerste Lock down”, iets wat niemand van ons nog niet eerder meegemaakt hadden.

In deze periode afgelopen jaar, hebben wij jullie gevraagd ons te blijven steunen, en dit hebben vele van jullie gedaan, contributies konden door ons worden geïncasseerd en werden overgemaakt.

In december hadden wij naar aanleiding van de verplichting mondkapjes te dragen, er een aantal laten maken en ook deze zijn door velen bij ons afgenomen, en hierbij hebben jullie laten zien dat wij ondanks de Lockdown niet vergeten worden, en blijven reclame maken voor de  vereniging. We hebben er nu nog een klein aantal op voorraad liggen, stuur ons een mailtje als je er een wil hebben, ze kosten € 7,50 per stuk.

Zo hopen wij ook dat wij weer op uw steun mogen rekenen, en u onze mooie en gezellige familievereniging niet laten vallen omdat er weer tijdelijk geen sportactiviteiten mogelijk zijn.

We hebben begin januari  de incasso voor het 1e kwartaal plaats laten vinden, en merken dat dit voor onze leden geen probleem is geweest.

Indien u zelf de betalingen aan ons overmaakt, danken wij jullie hiervoor.

Zodra de restricties door de overheid terug gedraaid worden, en wij weer binnen trainingen kunnen verzorgen, zullen we kijken of dit snel weer mogelijk is.

Jullie gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan. Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.

Wij eindigen dit schrijven met nogmaals het verzoek jullie “kluppie” niet te laten vallen, en hopen onze deelnemers snel weer persoonlijk te mogen begroeten, en natuurlijk ook alle ouders/verzorgers in goede gezondheid snel weer tegen te komen.