WINNAAR “ONS KLUPPIE 2016”

logo_budoryurotterdam_2015logorijnmondlogo-rotterdamsportsupport            Afgelopen zaterdag is na een spannende race de winnaar bekend gemaakt van

“ONS KLUPPIE 2016”

EN DAT ZIJN WIJ GEWORDEN.

Budo Ryu Rotterdam is zaterdag verkozen tot Ons Kluppie 2016.   De aikibudo-, judo-, jiujitsu- en chu yu do-vereniging liet Tennisvereniging Alexanderstad en Taekwondovereniging Abdel-Kwan achter zich in de finale. Behalve de titel ‘Ons Kluppie 2016’ mag Budo Ryu Rotterdam ook rekenen op 2500 euro.

Jurylid Leontien van Moorsel las op het complex van IJVV De Zwervers het rapport voor. “De winnaar maakt de laatste jaren een forse groei door en dat hebben ze mede te danken aan een breed sportaanbod. De club is sfeervol en heeft veel vrijwilligers. Het is een familieclub bij uitstek, waar de passie en emotie voelbaar waren in de reportage. Ik heb zelfs een traantje weggepinkt”, aldus Van Moorsel tijdens de bekendmaking van de winnaar.
Klik hier voor  Rotterdam Sport Support pagina over Budo Ryu Rotterdam met het radioverslag op Radio Rijnmond.
Gelijk werd ik geintervieuwd door de radioverslaggever van Rijnmond

Kijk hier naar het verslag van Leontien van Moorsel

Ons Kluppie aflevering 5:  Budo Ryu Rotterdam

20 april 2016

De tijd vliegt en we zijn al beland bij aflevering vijf van Ons Kluppie 2016. In deze aflevering mag Budo Ryu Rotterdam zich op 9 april presenteren met hun vechtkunsten. Vind jij Budo Ryu Rotterdam de leukste sportvereniging van Rotterdam? Beluister en bekijk dan snel de foto’s en het video- en radiofragment en oordeel zelf. 

Budo Ryu Rotterdam is een (h)echte familievereniging waar zij verschillende sporten aanbiedt, zoals judo, jiujitsu, aikibudo en Chu Yu do. Tijdens de lessen en activiteiten die Budo Ryu Rotterdam organiseert in Kralingen en in de Alexanderpolder vind je de slogan BUDO teaches people RESPECT terug. Elk lid van Budo Ryu Rotterdam zet zich volledig in om de zwarte band te behalen door middel van doorzettingsvermogen, loyaliteit, zelfbeheersing en sportiviteit.

1904BudoRyu