Indeling en tijden Judo examens 29 juni 2024


Aanstaande zaterdag 29 juni zullen er weer onze examens worden

Spannend, maar wel altijd leuk

afgenomen in onze dojo Merkelbachstraat 4, en natuurlijk zijn ouders en belangstellenden van harte welkom.

Wel verzoeken wij de deelnemers 5 minuten voor de aanvang van het examen aanwezig te zijn, en geen kleding of andere waardevolle spullen in de kleedkamers achter te laten.

Graag bij ziekte afmelden op budoryurotterdam@gmail.com of 0610464202.

Hieronder het overzicht van de namen en tijden van de deelnemers.

Aanvang: 10:00 uur
Daley, Ben, Ira, Jessmay, Bram, Sahir, Guus, Brandon, Aadam, Mert

Aanvang: 10:45 uur
Julia, Sobhan,  Sam, Sietze, Aafke, Lizzy,  Yassin, Tom, Julian, Safouan

Aanvang: 11:30 uur
Amber, Felix, Ruben, Nino,  Daphne, Eloisa, Noah, Eliza, Amar, Nathaniel

Aanvang: 12:15 uur
Alex, Benjamin, Quinn, Paul, James,  Deven, Isabel

Wij danken alvast weer onze vrijwilligers die er weer voor zullen zorgen deze examens leuk en gezellig te laten verlopen, examinatoren: Sandra, Sakina, Samantha en Raymon, assistenten: Dinand, Sam, Bjarne Yosua en Davey, catering: Jacqueline, Therese, Patrick en Dominique, EHBO: Robin (gelukkig nooit nodig)

Judo examens tot 15 jaar

Het einde van het seizoen nadert met rasse schreden en dit betekend dat wij op zaterdag 29 juni aanstaande de Judo examens zullen hebben voor de jeugd tot 15 jaar.

Deze examens zullen plaats vinden in onze DOJO in de Merkelbachstraat 4, en vanaf maandag 24 juni zal de indeling voor deelname op deze website worden gepubliceerd.

De examens zijn openbaar, ouders en belangstellenden zijn van harte welkom, de reguliere lessen zullen op deze dag daardoor niet doorgaan.
De laatste trainingen van het seizoen 2023-2024 zullen zijn op maandag 8, dinsdag 9, vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2024.
De sportschool is dan gesloten tijdens de zomervakantie van maandag 15 juli tot zaterdag 24 augustus, en wij wensen al onze deelnemers, ouders/verzorgers  een hele fijne vakantie periode toe.

SponsorKliks, gratis sponsoren!