Starten met sporten, het mag weer…

Gisteravond hebben we een positief bericht gekregen dat de binnensporten weer mogelijk zijn, en zijn nu nog in afwachting van een reactie van het Sportbedrijf Rotterdam zodat we vanaf maandag 17 januari aanstaande onze trainingen weer kunnen starten in de dojo in de Merkelbachstraat 4.

Voor beoefening van sport in Nederland is vanaf zaterdag 15 januari 2022 weer meer mogelijk. Het kabinet heeft besloten dat  sportclubs weer open kunnen. Er geldt ook een aanscherping voor het dragen van een mondkapje. Het snel toenemende en hoge aantal besmettingen met de omikronvariant maakt het noodzakelijk om de sluiting van andere locaties voort te zetten. Op dinsdag 25 januari besluit het kabinet opnieuw of er meer kan.

 • Alle sportactiviteiten  binnen en buiten is weer mogelijk.
 • Publiek is daarbij nog niet toegestaan.
 • Sportwedstrijden binnen de eigen club kunnen ook weer.
 • Het coronatoegangsbewijs blijft vanaf 18 jaar verplicht bij sport binnen en bij beoefening van kunst- en cultuur binnen en buiten.
 • Per 15 januari gelden nog de onderstaande maatregelen:
  • Houd overal 1,5 meter afstand.
  • Blijf thuis bij klachten en gebruik een zelftest.
  • Laat je bij een positieve uitslag testen bij de GGD.
  • Ontvang thuis niet meer dan 4 personen vanaf 13 jaar per dag. Ga per dag bij maximaal 1 huishouden op bezoek.
  • Buiten is het advies om met niet meer dan 4 personen ouder dan 13 jaar samen te zijn.

Wij zullen vanaf aanstaande maandag onze deelnemers via de appgroepen vragen zich weer aan te melden voor deelname van de desbetreffende trainingen.

Uitslagen Judo examens zaterdag 20 november 2021

Afgelopen zaterdag hebben we na een lange tijd weer judo examens kunnen afnemen, wel onder bijzondere omstandigheden. Er mochten voor het eerst in ons bestaan GEEN toeschouwers bij aanwezig zijn. Geen ouders, opa’s en oma’s of andere belangstellenden, en bij onze jongste deelnemers waren er toch een aantal dit dit heel moeilijk vonden, maar gelukkig waren er voldoende helpers die de kids goed opgevangen hebben en begeleid naar en in het examen.

Hieronder staan de uitslagen van de behaalde resultaten.

Exegese, Yodi, Oscar, Nathaniel, Julia, Sietze

 

 

 

Oranje slippen

Ranya, Ruben, Elisse, Yvonne, Rens, Jimmy, Amber, Eloisa, Gigi, Shabnam, Eleftaria, Gabriella, Benjamin, Tom, Zinedine,  Isabel S., Harun, Semih

 

 

Deven, James, Paul, Joris, Lucas, Laurens, Isabel, Adam A., Olivia, Alex, Dean, Jonairo, Damin, Esmee, Thijs, Sarah

 

 

Adam T., Ella, Adam O, Sebastiano, Tonja, Francesco

 

 

 

Emily, Karlijn, Indy, Lois, Izzah, Kian, Ian, Evelien, Lars

 

 

 

Thomas, Kennedy, Quinn, Filip, Sofia, Jay

 

 

 

Shiny, Jordan, Matija, Luca, 

 

 

 

Abbigail, Matthijs, Anton, Raffaele, Rik

 

 

 

Luke, Rens, Tijs

 

Wij danken iedereen die ons die dag geholpen heeft dit voor onze deelnemers mogelijk te maken, Sandra, William, Luuk, Raymon, Samantha, Manuel, Sakina, Murron, Celine, Thomas H., Fay, Floor, Thomas R., Davey, Sam, Dinand, Terese, Patrick, Dominique, Marian, Leeroy, Patricia en Kirsten.

De komende periode zullen we kijken of de geplande wedstrijden onder de huidige regelgeving door kan/mag gaan, daar zullen we zo snel mogelijk een beslissing over nemen.

Met het oog op de komende feestdagen willen wij iedereen nog eens laten weten dat men ons kan steunen via sponsorkliks, lees hieronder het bericht.

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan B.R.R., zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online en B.R.R. ontvangt hiervoor geld in de clubkas. De grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt doen hieraan mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar B.R.R..
En nogmaals, het kost je niets extra! 
Wil je B.R.R. ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van B.R.R.. Voor jou een kleine moeite, voor B.R.R. zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.
 
Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van B.R.R.. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert B.R.R. hier direct van!
 
Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch B.R.R. weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor B.R.R. is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert B.R.R. niets op. 
Link naar de SponsorKlikspagina van B.R.R.:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=10360