Informatie tot aan de zomervakantie.

We gaan alweer snel naar de zomerstop toe, de laatste les zal zijn op zaterdag 8 juli aanstaande.

Voor de komende maand Juni hebben wij onze TuimelJudo lessen verplaatst naar de zaterdagochtend van 0900-09:30 uur i.p.v. maandagmiddag 17:15-18:00 uur.

OUDER/KIND TRAINING VAN 26 EN 27 MEI ZIJN GEANNULEERD
Na de zomervakantie zullen we een nieuwe datum prikken voor de Ouder-Kind trainingen op vrijdag voor onze Jiu-Jitsu deelnemers, en op  zaterdag  voor het Judo van 3-7 jarigen, en voor de 8-14 jarigen.

Vanaf dinsdag 30 mei aanstaande zal meester Dick   vanwege een operatie met een langere herstelperiode beginnen en zullen alle trainingen doorgaan en overgenomen worden.

Vrijdag Jiu-Jitsu: Raymon Schuurink,  Robin Moeliker jeugdlessen samengevoegd   17:30-18:30 uur
 Jiu-Jitsu: Raymon Schuurink,  Robin Moeliker Senioren 19:00-20:30 uur
Zaterdag Judo:  Sandra Moeliker-van der Meer, William Dammers, Sakina Moeliker vanaf 3 jaar tot senioren 09:00-14:00 uur
Maandag Wedstrijdtraining  Yosua Sahertian Judo: 18:00-19:00 uur
Jiu-Jitsu senioren: Raymon Schuurink, Robin Moeliker Senioren 19:30-21:00 uur
Dinsdag Budo BootCamp: Sakina Moeliker 18:30-19:15 uur
Judo senioren: Sakina Moeliker 19:30-21:00 uur
Aikibudo senioren: Edward Vos 19:30-21:00 uur

                     

                   
                

Uitslagen van de Judo examens.

Afgelopen zaterdag 11 februari j.l. hebben we onze judo examens tot 15 jaar kunnen afnemen, en er waren ruim 70 deelnemers die hun volgende stapje in het Judo hebben gezet.

Hieronder staan de uitslagen van de door de deelnemers behaalde resultaten.

Gele slip

Sahir, Zaraan, Mert, Daley, Yinuo, Levi, Nino.

 

 

Oranje slipOranje slippen

Seijiro, Felix, Lizzy, Aafke, Sem, Gijs, Elif, Zeynep, Ruben, Adam, Sidney, Scott, Soeleiman Yigit, Olivia, Daphne.

 

Groene slip

Oscar, Sobhan, Valencio, Damla, Yagmar, Nathaniel, Sietze, Bram, Ylias, Izzah, Thomas, Artem, Esmee.

 

 

Blauwe slip

Aditya, Rens, Julia, Yvonne, Ranya, Kian, Lois, Kennedy.

 

 

 

Bruine slip

Lucas, Amber, Eloisa, Ruben, Gigi, Mason, Adam A., Gabriella, Shabnam, Sofia, Jay, Jordan.

 

Gele band

Olivia, Deven, James, Laurens, Adam O., Harun, Paul, Justin Joris.

 

 

Oranje band

Jayda, Filip, Quinn, Alex.

 

 

Groene band

Shiny, Tonja, Matija.

 

Wij danken iedereen die ons die dag geholpen heeft dit voor onze deelnemers mogelijk te maken Sandra, William, Luuk, Samantha, Sakina, Murron, Celine, Thomas H., Thomas R., Davey, Sam, Dinand, Bjarne, Dominique, Therese, Jaqueline, Marian, Petra en Robin.

 

Wij verkopen nu een handdoek met ons logo erop, deze zijn bij ons te bestellen voor € 5,00 en de opbrengst zal worden gebruikt om weer leuke activiteiten te kunnen organiseren,

Men kan ons ook steunen via sponsorkliks, lees hieronder het bericht.

 

 

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan B.R.R., zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online en B.R.R. ontvangt hiervoor geld in de clubkas. De grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt doen hieraan mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar B.R.R..
En nogmaals, het kost je niets extra! 
Wil je B.R.R. ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van B.R.R.. Voor jou een kleine moeite, voor B.R.R. zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.
 
Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van B.R.R.. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert B.R.R. hier direct van!
 
Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch B.R.R. weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor B.R.R. is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert B.R.R. niets op.