Natte Judoles een succes

Op zaterdag 4 mei j.l. hebben wij aan het eind van de Meivakantie een NATTE JUDOLES georganiseerd met aansluitend Disco zwemmen in het zwembad “Zevenkampsering” als verjaardagsfeestje van Meester Dick (hij was 60 geworden) en de voorzitter van onze vereniging Meester Robin (hij wordt binnenkort 50).

 

 

 

 

 

Ruim 70 kinderen hadden zich aangemeld en deze hebben allen lekker gejudood in het water en ook samen met Sandra, Sakina en William Aquajoggen gedaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder zijn Meester Robin en ikzelf in het zonnetje gezet en hebben mooie cadeau’s gekregen via donaties van de leden van onze vereniging, waarvoor wij ontzetten dankbaar zijn en dit geeft toch weer aan dat Budo Ryu Rotterdam echt nog steeds “ONS KLUPPIE” van Rotterdam is.

Flyer verzorgingshuis “Rubroek” wij hebben dankbaar de informatie aangenomen.

 

 

 

 

 

Bekijk hier NATTE JUDOLES “The Movie”

https://www.youtube.com/watch?v=VkT9ymiQaAg

Buitentraining Jiu-Jitsu/Judo en Aikibudoka’s

WIJZIGING LOCATIE.

Speciaal voor in de meivakantie zullen we op woensdag 24 april aanstaande een Buitentraining (Bootcamp) organiseren voor onze JIU-JITSU jeugd en senioren, maar natuurlijk hebben de JUDO en AIKIBUDO deelnemers zich hiervoor kunnen aanmelden.

Na een aantal warme dagen is morgen de buiten training in het Kralingse bos, ik heb nu gekozen voor een stuk grasbij speeltuin Kralingse bos, ook aan het langepad, maar nabij het Hertekamp Prinses Beatrixlaan.
Voor de deelnemers van 7 t/m 12 jaar (14 aanmeldingen) is de training vanĀ 16:30-17:30 uur, en gewoon in een trainingspak/joggingpak.
Vanwege de weersvoorspelling zal ik een uur voorafgaande laten weten of de training veilig door kan gaan (onweer).
De middag groep heb ik helaas moeten afzeggen, de kans op onweer was te groot.
Voor de deelnemers 13 jaar en ouder (13 aanmeldingen) is de training vanĀ 19:00-20:00 uur, en ook gewoon in een trainingspak/joggingpak.
Vanwege de weersvoorspelling zal ik een uur voorafgaande laten weten of de training veilig door kan gaan (onweer). Ook deze groep heb ik helaas moeten afzeggen.
Bijgevoegd een indicatie van de locatie.
Indien je toch verhindert bent, graag even een berichtje sturen via de app.