3e Randori Judo toernooi

3e RANDORI Judo toernooi
zaterdag 15 oktober 2022

WAAROM IS HET JUDO IN WEDSTRIJDVORM BELANGRIJK? 
Een judowedstrijd is een beschaafde manier om jezelf fysiek te meten met een ander.
Op zaterdag 15 oktober aanstaande zullen we dan ook voor de derde keer in ons bestaan een Judo (Randori) toernooi organiseren in onze dojo in de Alexanderpolder (Merkelbachstraat 4). Inschrijven kan tot 1 oktober aanstaande.

We zullen dan starten met wedstrijden in de Randori vorm en is voor speciaal voor de recreatieve judoka’s van 5 t/m 15 jaar tot en met Bruine band, en dus ook met weinig of geen wedstrijd ervaring hebben.
Maar ook voor onze senior deelnemers is er de mogelijkheid in te schrijven en deel te nemen.

Aanvang van deze dag zal zijn vanaf 10:00 uur en de indeling zal bij ons plaats vinden door middel van gewicht (weging), leeftijd en kleur band, en zal week voorafgaande aan het toernooi op onze website kenbaar gemaakt worden. Voor alle deelnemers is er een prijs.
Na eerdere ervaringen met deze vorm van wedstrijden, willen we hiermee bereiken om het Judogevoel en daardoor het wedstrijdgevoel te stimuleren, en hopelijk meer kinderen enthousiast te maken voor deelname aan Randori toernooitjes, of de Judowedstrijden als men meer ervaring heeft.

Laat geen spullen achter in de kleedkamer, neem altijd alle kleding/schoeisel in de tas mee de zaal in.

Graag als deelnemer altijd de dojo (trainingszaal) met slippers betreden.

Deelnemen aan de Sportexperience 2022

Vanaf maandag 19 september tot zondag 2 oktober aanstaande organiseert het Sportbedrijf Rotterdam de “SPORT EXPERIENCE”, en wij zijn in Kralingen-Crooswijk en in de Alexanderpolder aangemeld waar men deel kan nemen aan onze lessen.

Registreer je via de website www.sportbedrijfrotterdam.nl/sportexperience voor een van onze lessen.

In de week van 19 tot 24 september:


In de week van 26 september tot 1 oktober


En natuurlijk ook onze aangepaste sport, het JudoExtra: