Gastles Judo R. de Bijl 13 april 2024

Op zaterdag 13 april j.l. heeft Sensei Richard de Bijl 8e dan Judo een training bij onze vereniging gegeven in het kader van het vieren van Meester Dick zijn 65ste “bejaard dag”
Kijk hier voor de video impressie. 

En aan het einde van de training werd Meester Dick nog even verrast met kadootjes van zus(je) Sandra, zwager(t) Robin en nichie Sakina, en van diverse leden. Zie dit ook in de onderstaande “movie”.

Na de training hebben we nog even gevierd dat ik op officieel 27 april mijn “OUDE DAG” bereikt zal hebben.

Dank aan iedereen voor de leuke cadeaus en kaarten die ik voor mijn 65ste verjaardag heb gekregen.

Vriendjes en vriendinnetjes dag op 8 en 9 maart aanstaande.


Op vrijdag 8 maart en zaterdag 9 maart zullen we onze vereniging even beschikbaar maken voor een vriendjes/vriendinnetjes dag voor onze leden.

Op vrijdag 8 maart is het de beurt voor onze jeugd Jiu-Jitsu beoefenaars mogelijk, een deelnemer aan te melden.
Lever deze week het briefje in zodat we kunnen zorgen voor een leenpak voor deze (nieuwe) deelnemer.
Lestijd: 18:00-19:00 uur.
 Op zaterdag 9 maart is het voor onze jeugd Judo beoefenaars mogelijk, een deelnemer aan te melden.
Lever deze week het briefje in zodat we kunnen zorgen voor een leenpak voor deze (nieuwe) deelnemer.
Lestijden: 5-7 jaar 9:45-10:45 uur, 8-10 jaar 10:45-11:45 uur, 11-14 jaar 11:45-12:45 uur.
Natuurlijk zijn andere belangstellenden deze dagen natuurlijk ook van harte welkom, meld je wel even via budoryurotterdam@gmail.com aan, zodat we ook voor deze deelnemers kunnen zorgen dat er een leenpak klaar ligt.

Men kan na deze kennismaking met onze sporten en onze vereniging gebruik maken van onze aanbieding 7 extra proeftrainingen inclusief een leenpak. Vraag hiernaar bij de trainer.

Men kan ons ook steunen via sponsor kliks, lees hieronder het bericht.

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan B.R.R., zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online en B.R.R. ontvangt hiervoor geld in de clubkas. De grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt doen hieraan mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar B.R.R..
En nogmaals, het kost je niets extra! 
Wil je B.R.R. ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van B.R.R.. Voor jou een kleine moeite, voor B.R.R. zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.
 
Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van B.R.R.. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert B.R.R. hier direct van!
 
Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch B.R.R. weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor B.R.R. is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij bijvoorbeeld Bol doet, levert onze vereniging dan geen extra inkomsten op.