Chu Yu do

Chu Yu do logo

Relax and enjoy the silence in yourself…

Chu Yu do (spreek uit: “que yoh do”) is een energie exercise systeem dat je de mogelijkheid geeft jezelf te revitaliseren, je immuun systeem te versterken en je energie blokkades te openen. Hierdoor worden je spirit, mind en body kwaliteiten en je welzijn versterkt.

Het Chu Yu do systeem
Het Chu Yu do systeem bestaat uit oefeningen verdeeld over 3 niveaus. Elke les duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten en bevat oefeningen voor het losmaken van je lichaam, ademhalingsoefeningen, stretching, energie oefeningen en meditatie. Op deze manier heb je het beste van twee werelden: een groepstraining en individuele coaching!

Chu Yu
Chu Yu is een toestand van uiterste ontspanning van lichaam en geest, die vaak een moment van inspiratie brengt. Het is deze staat van ultieme relaxedheid die een optimale circulatie van energie door je lichaam geeft. In een toestand van balans tussen spirit, mind en body werken je zintuigen optimaal. Door de unieke combinatie van ademhaling, stretching, energieoefeningen en meditatie ervaar je de toestand van Chu Yu.

Chu Yu do clinic
Chu Yu Do Clinic

U bent van harte welkom om eens een proefles mee te komen doen.

Contributie: (m.i.v. September 2016)

Losse les € 10,00, 10 lessen kaart € 90,00 (6 mnd geldig)

Kosten:                      € 280,00 per jaar, is € 28,00 per maand Inschrijfgeld:          € 10,00 eenmalig

Bij het inschrijven dient er één contributiemaand als opzegmaand vooruit te worden betaald. Lidmaatschap is per maand opzegbaar.

Betalingen dienen in de eerste week van de nieuwe maand te worden voldaan.

Download hier de Chu Yu do flyer in PDF: Flyer CYD 2014                       Download hier het CYD contributie overzicht in PDF contributie CYD 2014