Robert Pino

chuyudoangstvanger_258x210

is ontwikkeld door Robert Pino en Robert Pino Center for Growth, meer informatie vindt u op http://www.robertpino.com/Chu_Yu_Do.html

Robert Pino

“Melting down the lead and revealing your gold”

Robert Pino, is onder andere mental-coach en life alchemist. Een life alchemist haalt “het lood uit je leven en haalt het goud naar boven”. Schrijver van het boek “Absolute Victory” (isbn 90 14 06877 8, uitgeverij Kluwer) Robert Pino staat regelmatig in de Nederlandse en Amerikaanse pers met zijn coachings en presentaties. Hij was al eerder te zien als gast bij het programma Aperativo (RTL 4)
NEWDe naakte waarheid in september 2008 RTL4

Pep je zelfvertrouwen op!
Maar liefst acht van de tien vrouwen vinden zichzelf naakt niet mooi. In het RTL 4-programma De Naakte Waarheid laat Daphne Deckers, bijgestaan door mental coach Robert Pino, vrouwen zien hoe zij zich goed kunnen voelen, ongeacht hun lichaamsvorm of maat.

Er komt hierbij geen killerdieet, liposuctie, botox of andere cosmetische ingreep aan te pas, alles wordt met mentale coaching en styling gedaan. Elke week nemen Daphne en Robert een ontevreden vrouw onder handen. Aan de hand van gesprekken en opdrachten leert ze een positiever zelfbeeld te krijgen.

NEW Angstvanger in augustus 2009 bij RTL4

Robert Pino noemt zichzelf een Life Alchemist. In de middeleeuwen was een Life Alchemist iemand die probeerde van lood goud te maken en het geheim van het leven te ontdekken.

In het programma Angstvanger helpt Robert mensen van hun angsten, fobieën, nachtmerries of andere belemmerende patronen af.

Deelnemers kunnen zich niet voor Robert verbergen en het is alsof hij weet wat ze denken. Hiermee bereikt hij resultaten die direct werken en bovendien van blijvende aard zijn.

Robert Pino 1 mei 1959 – 6 maart 2014

In verband met het overlijden van de grondlegger van het Chu Yu do Robert Pino afgelopen donderdag 6 maart 2014, willen Master-Trainers Eric de Schepper en Dick van der Meer u uitnodigen aan een herdenkingstraining op donderdag 20 maart 2014 deel te nemen. In de eerste plaats is deze training voor iedereen die al eerder met het Chu Yu do heeft kennis gemaakt of op de Masterclass van Robert aanwezig is geweest. Maar natuurlijk staat deze training ook open voor een ieder die het Chu Yu do eens wil meemaken.
Wij geven deze les eenmalig en de plaatsen zijn gelimiteerd. Wil je deze training bijwonen dan graag aanmelden via email budoryurotterdam@gmail.com. (VOL = VOL)
Tijd: Donderdagavond 20 maart a.s. aanvang om 19:30u en einde om 21:00u
Plaats: Dojo Budo Ryu Rotterdam, Sporthal Kralingen, Slaak 15, 3061 CR Rotterdam
Benodigdheden: Lekker gemakkelijk zittende kleding, handdoek en flesje water.
Onderstaand bericht was in 2008 rondgestuurd, en heel mooi dat wij dezelfde datum 6 jaar later weer mogen gebruiken.
Maak kennis met het…
CHU YU DO  Robert’s manier van trainen is hypnotiserend, het had nog weken effect op mijn lichaam! Tracy, Manager Communications    
Donderdagavond 20 maart 2008 aanstaande geeft Robert Pino een unieke Masterclass Chu Yu do. Deze speciaal 1,5 uur durende training is speciaal ontwikkeld voor zowel beginners als gevorderden van 16 jaar en ouder en is gericht op toning van het lichaam, spierontwikkeling en wordt afgesloten met een diepe meditatietechniek.
Kortom, een training die je niet kan en mag missen (voor iedereen, maar zeker voor de beoefenaar van Martial Arts!).
Robert Pino geeft deze les maar eenmalig en de plaatsen zijn gelimiteerd. Geef je dus nu direct op via email. (VOL = VOL)
Tijd: Donderdagavond 20 maart a.s. aanvang om 19:30u en einde om 21:00u
Plaats: Dojo Budo Ryu Rotterdam, Sporthal Kralingen, Slaak 15, 3061 CR Rotterdam
Robert Pino Grand Master Chû Yû Do® Robert Pino Center For Growth, Inc. Hereby certifies that Ronin Budo sportinstructie to provide the energy exercise program Chû Yû Do®. Ronin Budo sportinstructie has proven to meet the highest standards in spiritual, mental, and physical well being.
Ronin Budo Ryu sportinstructie works with personal and group trainers who are certified in the Art of thereof, the following have affixed their signature and © the Robert Pino Center For Growth , Inc. Official mark Chû Yû Do®. This energy program guides participants into a state of alignment with Universal Energy. This process helps to improve the immune system and torevitalize the energy flow. In witness Robert Pino Center For Growth, Inc.

Vandaag 6 maart 2014 het bericht gekregen dat mijn goede vriend Robert Pino op 54 jarige leeftijd is overleden aan een hartaanval. Robert was halverwege de jaren 90 een fanatiek beoefenaar van het Aikibudo en Jiu-Jitsu bij onze vereniging. Tevens was hij de ontwikkelaar en grondlegger van het Chu Yu do, daarin was hij mijn leraar en mentor.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Adela-May en dochter Lorraine in de Verenigde Staten, en zijn beide zonen Maarten en Marc, die ook altijd gesport hebben bij onze vereniging. En natuurlijk naar de rest van zijn familie en vrienden. 2010-04-28 00.39.102010-01-04 12.44.322010-01-04 12.44.268416_1234375054838_6735671_n

 

In memory of Robert Pino from danny on Vimeo.