Nog altijd werken we met restricties

Zaterdag, 14 november 2020

Beste ouders, deelnemers en bezoekers van onze site,

We lopen alweer tegen het einde van het jaar 2020 aan en dit is een jaar welke wij als vereniging graag zo snel mogelijk willen vergeten.

 

Vanaf 13 maart op alle 3 onze locaties hebben wij onze trainingen helaas moeten stoppen vanwege de “Intelligente Lockdown” .

In mei zouden wij een Budokamp hebben georganiseerd welke door deze regels helaas geen doorgang heeft kunnen krijgen.

In juni hebben wij buiten de locatie Alexanderpolder op de vrijdagen en zaterdagen een aantal buitenlessen kunnen verzorgen met of regenachtig weer, of het was zo warm dat men hun voeten aan het verbranden waren op de mat welke wij buiten hadden liggen.

Helaas dit jaar geen strandtraining kunnen organiseren, maar goed nieuws in 2021 zijn we van harte welkom om dit weer bij Beachclub ‘t Gorsje te organiseren.

 

 

 

 

 

In september weer mogen starten met onze trainingen op onze 3 locaties, we waren blij weer zoveel deelnemers op de mat te mogen begroeten na zo’n lange tijd. Helaas zijn wedstrijden die we samen met andere verenigingen deden nog niet toegestaan.

Sinds 13 oktober zijn de trainingen voor senioren weer gewijzigd, men moet helaas weer 1,5 meter afstand van elkaar houden en mag alleen individueel sporten. Gelukkig zijn de trainingen voor de jeugd -18 jaar nog niet verandert.

Vandaag 14 november is de Goedheiligman gearriveerd in Nederland jammer genoeg kunnen wij dit jaar geen Sinterklaas clubtoernooi organiseren.

Sinterklaas en Meester Dick op het Judo toernooi

 

 

 

Ook zullen wij komende december helaas geen Ouder/Kind les mogen/kunnen organiseren, dit vinden wij erg jammer zeker na een record aantal deelnemers in december 2019 van ruim 60 ouders en even veel kids die allen een mooie Budo Ryu Rotterdam ervaring hebben gekregen.

Wat wij hopen, is dat iedereen de komende weken gezond doorkomt, en dat iedereen straks weer aan zijn/haar sport kan meedoen zoals onze Budosporten bedoeld zijn.