We zijn gestart in Sportcentrum Kralingen

Beste ouders en deelnemers van Locatie Kralingen,

We zijn alweer enkele weken (vanaf 1 september) gestart met onze Budolessen (Aikibudo, Chu Yu do, Judo en Jiu-Jitsu)! En we hebben m.b.t. de protocollen een aantal wijzigingen in moeten voeren.

Wij hebben deze afgelopen periode geprobeerd op een veilige manier uit te voeren, maar we gaan naar de herfst toe en het lijkt ons niet echt fijn om buiten (Alexanderpolder) in het judo/jiu-jitsu pak te moeten wachten.

Natuurlijk blijven we hierbij de RIVM-maatregelen in acht blijven nemen.

Heb je klachten als verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak (of heeft een huisgenoot dergelijke corona-achtige verschijnselen)?
Blijf dan thuis en laat je testen.
De overige regels blijven gelijk aan wat al eerder door ons gecommuniceerd is:
Gebruik bij binnenkomst in de dojo het desinfectiemiddel voor je handen
Zorg dat je pas vijf minuten voor training aanwezig bent, wacht netjes op de tribune, en ga gelijk na de training weer naar huis.
Stop en ga direct naar huis wanneer er tijdens het sporten klachten ontstaan. Ook de trainer kan je vooraf of tijdens de les naar huis sturen bij twijfel.
Houd 1,5 m afstand met personen van 18 jaar of ouder (ook in de kleedkamers en in de kantines), behalve tijdens het sporten.
Volg altijd de aanwijzingen en instructies van de leraren en vrijwilligers op

Het gebruik van kleedruimten en douches in de gymzalen is sinds deze     maand weer mogelijk.

Voor alle jeugdgroepen van 5 tot 14 jaar geldt, indien je met de auto/fiets wordt gebracht en in Judo/Jiu-Jitsu pak naar de locatie komt, ga je binnen op de tribune rustig wachten tot men voor de les de dojo  binnen mag komen, dit betekend dat de deelnemers van de groep ervoor eerst van de mat af moeten zijn.

Neem dus altijd je sporttas met je kleding mee de zaal in en gebruik slippers om naar en van de mat te lopen in de zaal. Na de training kan men (oudere jeugd) zich in de kleedkamers zich verkleden.

Plaats wel altijd de schoenen in het schoenenrek, schoenen mogen NIET mee de kleedkamer in.

Het gebruik van kleedruimten en douches in de bovenzaal is sinds deze maand weer mogelijk.

  • Laat ouders/verzorgers die hun kind(eren) ophalen buiten wachten. De sportzalen zijn namelijk voor publiek gesloten. 
  • Momenteel blijft helaas het verbod van ouders binnen de locatie helaas gehandhaafd, en mogen we voorlopig geen toeschouwers tijdens onze lessen als toeschouwer toelaten.

Voor een goed verloop van bovenstaande afspraken is het van belang dat iedereen, zowel ouders als onze Budoka’s, hierbij zijn verantwoordelijkheid neemt. 

Mogen wij u als ouders/verzorgers vragen om bovenstaande punten (nogmaals) met uw kinderen te bespreken?

In de week van 18 tot 27 september is het weer de nationale sportweek.

Dit jaar vindt de zeventiende editie van de Nationale Sportweek plaats van 18 tot en met 27 september.

Het doel is om het sporten te promoten. Deze week is een mooie kans om potentiële Budosporters met onze mooie club kennis te laten maken.

Wat kun je in deze week doen, heb je een vriendje/vriendinnetje die misschien wel eens met het Aikibudo,   Jiu-Jitsu of Judo mee wil doen is deze week een mooie gelegenheid. Laat het ons vooraf even weten, zodat we voor deze introducé een leenpak beschikbaar hebben.