Starten met Buitentrainingen

Beste deelnemers, Ouders en verzorgers,

We hebben toestemming van het Sportbedrijf gekregen om de judomat uit de zaal van de Merkelbachstraat te halen, en deze op vrijdagmiddag van 16:00-20:00 uur te gebruiken, en op zaterdag van 10:30-14:20 uur, er is een nieuw rooster door ons gemaakt en verzonden aan de deelnemers die zich hadden aangemeld.
 
We hebben toestemming van het Thorbecke (mavo afdeling) om gebruik te maken van het grote plein om de mat daar neer te leggen en de sportactiviteiten daar plaats te laten vinden.
Dit betekend dat het plein voor de gymnastiekzaal gebruikt zal worden voor de aankomst en vertrek van de door ons ingedeelde groepen en tijden, en dat wij vanaf deze week hier de aanpassingen duidelijk zichtbaar voor hebben gemaakt.
 

Er wordt door de gemeente (streng) gecontroleerd of wij alles doen volgens de geldende regels, en wij willen dan ook iedereen verzoeken zich aan de regels die in het rooster staan op te volgen en dit duidelijk met uw kind/jong volwassenen te bespreken.

 

We hebben nu gekozen bij het maken van de groepen/lesblokken om bij enkele groepen maximaal 12 deelnemers per lesblok te plaatsen, dit vanwege de beperkte grote van de beschikbare Judomat welke we buiten gaan neerleggen.

Ik heb van alle lesblokken nieuwe whatsapp groepen gemaakt en daar de deelnemers ingedeeld.

 

Elke woensdag zal ik via deze app vragen of er afmeldingen voor de vrijdag zijn, op de donderdag zal ik dit doen voor de zaterdag trainingen. Natuurlijk mag men dit ook eerder zelf kenbaar maken. Laat mij in elk geval deze week even weten of men wil deelnemen aan dit rooster.
 

Wanneer de weersvoorspellingen niet gunstig zijn (b.v. zware regenval, onweer, zware windstoten) zullen we de trainingen niet door laten gaan, bij bewolkt weer, lichte regenval of ander een weertype waardoor we geen gebruik zullen maken van de matten, kan de training doorgaan en zullen we bij voldoende deelnemers een aangepast programma draaien.

 

Elk lesblok welke in ons overzicht staat zal doorgaan als er minimaal 6 deelnemers zich aanmelden. Indien nodig zullen we groepen samen voegen en tijden aanpassen, dit zal dan  altijd via de mail en app worden gecommuniceerd.

Op vrijdag/zaterdag Merkelbachstraat 4. 

  • Wij verzoeken iedereen 5 minuten voor aanvang van het lesblok buiten het hek aanwezig te zijn, in acht nemend de 1,5 meter regel.
  • Thuis Judopak aan trekken en naar het toilet geweest zijn, wij mogen niet de gymnastiekzaal binnen, gezicht met zonnecrème insmeren (bij mooi weer)

Meenemen naar de training:

  • bidon water (met je naam erop)
  • eigen flesje Desinfecterende Handgel (met naam erop)
  • pet (bij zonnig weer)
  • sportschoenen (als we gaan hardlopen buiten de judomat)
  • shirt onder Judopak (bij winderig weer)
Hieronder plaats ik ook de regels voor sporters en ouders mee die ons zijn opgelegd.
Voor deelnemers die zich (nog) niet hebben/hadden aangemeld zullen we, (indien men toch wil meedoen) een reservelijst maken dan kan men invallen door bv een afmelding.