Start nieuwe seizoen uitgesteld.

                                                                                      

 

De zomervakantie is bijna voorbij en vanaf volgende week gaan de kinderen in onze regio weer naar school. Wij hadden voor aanstaande zaterdag 25 augustus onze 19e strandtraining gepland staan, maar de weersverwachting voor deze dag is niet echt best.

                    

Vandaar dat wij als bestuur vandaag besloten hebben de strandtraining op de 25e augustus NIET door te laten gaan, omdat deze vooruitzichten niet alleen voor de ouders, maar ook de deelnemers niet plezierig zullen zijn, en dus deze te verplaatsen naar zaterdag 1 september, de aanvangstijden zullen het zelfde blijven, en we daardoor iedereen die de 25e augustus  verhindert waren zich dan nog de mogelijkheid bieden om zich voor deze dag bij ons aan te melden, dit kan dan tot 26 augustus aanstaande.

Mochten er mensen zijn die zich aangemeld hebben, op 1 september niet kunnen zullen wij het inschrijfgeld restitueren.

Ook houd deze beslissing in dat in de Merkelbachstraat 4 de Jiu-Jitsu trainingen die vrijdag 31 augustus zouden starten, en de Judo trainingen op zaterdag 1 september NIET op deze data zullen starten, maar pas op vrijdag 7 en zaterdag 8 september.

Vanaf maandag 3 september 2018 zullen de trainingen weer volgens het trainingsrooster op de locaties Merkelbachstraat en Sporthal Kralingen gaan starten.

Ook voor de leerlingen van onze SSV Crooswijk hebben er veranderingen plaats gevonden, met ingang van september zijn alle deelnemers doorgestroomd en daardoor welkom op de andere trainingslocaties, in Kralingen op de woensdagmiddag en op de zaterdag in de Alexanderpolder.

Er zullen vanaf september GEEN trainingen aan de bestaande groep in Crooswijk gegeven gaan worden.

Wij willen iedereen nog een fijne laatste vakantie week toewensen en hopen iedereen weer in september te mogen begroeten, of op het strand of op de training weer op de locaties.