Nationale sportweek 2018

                                                                

Beste bezoekers van onze website Budo Ryu Rotterdam,

In de week van 15 tot 29 september is het weer de nationale sportweek.

Dit jaar vindt de vijftiende editie van de Nationale Sportweek plaats.

Het doel is om het sporten te promoten. Deze week is een mooie kans om potentiele Budosporters met onze mooie club kennis te laten maken.

Wat kun je in deze week doen, heb je een vriendje/vriendinnetje die misschien wel eens met het Aikibudo, Jiu-Jitsu of Judo mee wil doen is deze week een mooie gelegenheid. Laat het ons vooraf even weten, zodat we voor deze introducé een leenpak beschikbaar hebben. Helaas moeten wij na wat minder goede ervaringen vorig jaar hiervoor wel een borgbedrag rekenen.

Natuurlijk hebben we dan ook een mooie aanbieding voor de deelnemers die in deze week zich bij ons aanmelden, men kan tot de herfstvakantie deelnemen aan de trainingen voor  25,00 inclusief gedurende deze periode een leenpak (BORG  10,00 bij inlevering pak retour). Indien men besluit lid te worden na deze periode betaald men GEEN € 10,00 inschrijfgeld.

Deze aanbieding geldt natuurlijk ook voor onze seniorlessen, kennis maken met het Judo, Jiu-Jitsu of Aikibudo tot de herfstvakantie inclusief leenpak (BORG 20,00 bij inlevering pak retour) voor  45,00. 

Indien men besluit lid te worden na deze periode betaald men GEEN  10,00 inschrijfgeld.