Jiu-Jitsu E-Bo Battle-Random Attacks clubkampioenschap

Op vrijdag 3 april aanstaande (weekje later dan planning) willen wij de JIU-JITSU “E-BO-BATTLE” wedstrijden organiseren, voor de deelnemers van 7 tot 12 jaar.

Het “E-BO-BATTLE” systeem houd in dat men als koppel tegen een ander koppel een demonstratie toont van 3 voorgeschreven aanvallen (7,8 en 9 jaar), of de 5 voorgeschreven aanvallen (10, 11 en 12 jaar) en de getoonde verdedigingen die per koppel door 3 juryleden zal worden beoordeeld.

 Voor de deelnemers vanaf 13 jaar en ouder, dus ook voor de senioren beoefenaars zullen we het “RANDOM ATTACKS” organiseren, deze vorm van het wedstrijd Jiu-Jitsu zal voor de tweede keer bij ons worden gehouden.

RANDOM ATTACKS”  houd in dat men als koppel verdedigingen demonstreert waarbij de aanval door de jurytafel wordt doorgegeven aan de aanvaller, en de verdediger op de mat blijft staan. Dit geeft een realistische kijk op het verdedigen.

Aanvang van de jeugd wedstrijden zal zijn 17:30 uur, en er zal op deze dag geen reguliere jeugd les gegeven worden, de kans bestaat dat de senioren les later begint. Inschrijfformulieren zullen per mail worden verstuurd en op de locatie klaar liggen. Kosten voor deelname per koppel zijn € 13,00, en dient voor 25 maart bij aanmelding te worden voldaan.

Vanaf 27 maart zal op onze website www.budoryurotterdam.nl de indeling en het aantal deelnemers bekend worden gemaakt..