Nationale sportweek 2021

Dit jaar vindt de achttiende editie van de Nationale Sportweek plaats van  17 tot en met 26 september.

Het doel is om het sporten te promoten. Deze week is dus een mooie kans om potentiële Budosporters met onze mooie club kennis te laten maken.

Wat kun je in deze week doen, misschien ben je al lid bij onze vereniging, en heb je een vriendje/vriendinnetje die misschien wel eens met het Aikibudo, Jiu-Jitsu of Judo mee wil doen is deze week een mooie gelegenheid. Laat het ons vooraf even weten, budoryurotterdam@gmail.com zodat we voor deze introduce een leenpak beschikbaar hebben liggen.

AIKIBUDO voor de jeugd (12-14 jaar)…
Kinderen ontwikkelen zich in hun eigen tempo en op hun eigen wijze.
AIKIBUDO appelleert aan alle ontwikkelingsgebieden, te weten de:
Lichamelijke ontwikkelingen
Cognitieve of verstandelijke ontwikkelingen
Sociaal-affectieve ontwikkelingen

De wijze waarop “AIKIBUDO voor de jeugd“ bij ons wordt aangeboden, garandeert respect voor de ontwikkeling van ieder kind.

Hoewel onze maatschappij bijzonder prestatiegericht kan zijn, is niet ieder kind dit. De afwezigheid van een competitie bij het Aikibudo kan dan ook voor kinderen bevrijdend zijn.

Alexanderpolder Merkelbachstraat 4 Dinsdag 18:00-19:00 uur, kom eens een proefles meedoen en ervaar zelf hoe leuk het Aikibudo is.

Aikibudo… heeft zijn grondvesten in de traditionele jujitsu      (Daito Ryu Aiki-jujutsu) en de traditionele wapenschool (Tenshin Shoden Katori Shinto Ryu). Verder is het mee gevormd door het Aikido Yoseikan van sensei Minoru Mochizuki.

Alain Floquet (Fr. 1939), 8e Dan Kyoshi, is de grondlegger van het moderne Aikibudo. Hij is een leerling van Meester Minoru    Mochizuki.

Waarom AIKIBUDO?

De drie hoofdprincipes van AIKIBUDO zijn de gewrichtsklem, de evenwichtsverstoring en de offerworp (sutemi).

Enthousiasme, doorzettingsvermogen en het leren samen met anderen geven hierbij de doorslag tot ontwikkeling.

In een ontspannen sfeer wordt er op de dinsdagavond lekker getraind. Maar we zijn dus nog op zoek naar meer enthousiaste mensen die graag sportief bezig zijn en willen kennis maken met deze sport.

Onze vereniging is laagdrempelig en bied plek voor eenieder die op zoek is naar dynamiek, stukje mindfulness, en ontspanning, of wil je  gewoon iets nieuws proberen, kom dan kennismaken met het AIKIBUDO.

Alexanderpolder Merkelbachstraat 4 Dinsdag 20:30-22:00 uur Kom eens een proefles meedoen.