Zomervakantie is voorbij

En zo zit de zomervakantie er weer op. Hopelijk heeft iedereen genoten en zitten jullie weer vol met nieuwe energie.

Afgelopen zaterdag 31 augustus hebben wij het sportseizoen weer geopend met onze strandtraining, dit was de 20e keer, en tevens de laatste keer op deze mooie locatie (het strand van Ouddorp), we hebben dit met heel erg mooi weer afgesloten en zullen vanaf 2020 op een andere locatie dit leuke evenement opstarten.

Vanaf aanstaande vrijdag 6, en zaterdag 7 september zullen de lessen in de Alexanderpolder in de gymnastiekzaal aan de Merkelbachstraat 4 weer starten.

Op woensdag  28 augustus jl. heb wij een overleg gehad met medewerkers van het sportbedrijf met betrekking tot de verbouwing van onze trainingslocatie in de Sporthal Kralingen.

 We hebben besproken dat we in de komende maand september nog gebruik kunnen maken van de Blauwe zaal en we gaan vanaf begin oktober, wanneer deze  verbouwing echt van start gaat naar de kelder van de Sporthal verhuizen, en zullen daar een van de Squashbanen tot onze beschikking krijgen.

Dit betekend wel gezien de beperktheid van deze ruimte, kunnen dan helaas niet alle matten beneden geplaatst worden, en dat daardoor de ouders niet meer in de zaal  aanwezig kunnen zijn, maar deze zullen vanaf de balustrade de verrichtingen van de kids van boven af kunnen bekijken.

En dat de deelnemers zich boven in een van de kleedkamers dienen te verkleden, en altijd hun spullen (kleding, jas en schoenen) mee naar beneden moeten nemen om deze veilig bij ons in de trainingsruimte te plaatsen.

Dit betekend ook dat ik  nog meer de nadruk moet gaan leggen op het dragen van slippers als men van boven uit de kleedkamer komt, en dat men de slippers in het schoenen rek zal moeten plaatsen, dus NIET met de blote voeten van de kleedkamer naar beneden.

Wel verzoeken wij iedereen die deze ruimte wil betreden voor informatie, dit altijd zonder buiten schoeisel te doen, wij proberen de hele mat in deze zaal te plaatsen, maar op de ondergrond van deze squashbanen mag men nooit met buitenschoeisel betreden.

Vanaf oktober zullen er een aantal wijzigingen plaats vinden met betrekking tot aanvangstijden en zullen een aantal sporten op een andere dag geplaatst worden. De deelnemers uit deze groepen zullen hierover via de mail op de hoogte gebracht worden, en natuurlijk zullen we proberen de overlast tot een minimum te beperken.