Zaterdag 26 maart Randori Judo toernooi/indeling tijden

Wij hebben de indeling gemaakt en we starten met de deelnemers in de leeftijd van 5 tot en met 8 jaar om 9:30 uur en de uitreiking zal om ongeveer 11:30 uur zijn.

 

Gigi, Felix, Oscar, Lizzy, Bram, Sietze, Rens, James, Zekerija, Amber,
Devin, Eloisa, Richella, Ruben, Yodi, Ella,  Julia, Jimmy, Lucas, Laurens, Joris, Quinn, Mason, Adam T, Shabnam, Gabriella, Kennedy, Izzah, Emily, Alexia.

Natuurlijk zijn ouders en andere belangstellenden van harte welkom.

Voor alle deelnemers is er een prijs van deelname en we zullen in de leeftijdsgroep 5-6 jaar, 7-8 jaar, 9-10 jaar, 11, 12 en 13 jaar een sportiviteitsprijs uitreiken.

De middaggroep 9 tot en met 14 jaar zal starten om 12:00 uur en de uitreiking zal om ongeveer 13:30 uur plaats vinden.

Olivia, Adam O, Zinedine, Karlijn, Alex, Kian, Thomas, Lois, Jay, Sofia, Shiny,            Francesco, Filip, Ian, Esmee,  Anton, Matija, Raffaele, Tonja, Abigail, Evelien, Jordan, Matthijs, Rens, Jayda, Dominique.

Indien men door ziekte niet kan deelnemen, graag afmelden via de mail budoryurotterdam@gmail.com of per appbericht naar 06-10464202.

WAAROM IS HET JUDO IN WEDSTRIJDVORM BELANGRIJK? 
Een judowedstrijd is een beschaafde manier om jezelf fysiek te meten met een ander. Deze toernooivorm is voor speciaal voor de recreatieve judoka’s van 5 t/m 14 jaar met weinig of geen wedstrijd ervaring. Meester Dick: wij zijn een recreatief ingestelde judoclub. Maar ook omdat wij graag ons steentje bijdragen bij het terugkrijgen en bevorderen van SPORTBELEVING en PLEZIER voor onze jeugd, hebben wij deze vorm van wedstrijdbeleving aangenomen”. REGELS BIJ RANDORI SHIAILaat geen spullen tijdens lessen/toernooitjes achter in de kleedkamer, neem altijd  alle kleding/schoeisel in de tas mee de zaal in.      Graag de dojo (trainingszaal) met slippers betreden. De judoka’s zullen altijd zo veel mogelijk worden ingedeeld naar leeftijd, gewicht en kleur slip/band. Wij als organisatie zullen proberen de verschillen hierin zo klein mogelijk te houden.

· 2 minuten per partij en doorgaan na werpen IPPON (= op de rug werpen)
· Houdgreeptijd maximaal 10 seconden door waarnemer bij gehouden.
· 2 partijen tegelijk op een reguliere judomat.
· Poultjes van 4 of 5 deelnemers.
· Begeleid door één waarnemer per partij.
· Waarnemer controleert uitsluitend of de veiligheidsregels en etiquette worden nageleefd maar geeft geen punten.
· Randori duurt de volle wedstrijdtijd.
· Waarnemer mag ondersteunen/beïnvloeden bij ongelijke strijd.
· Beide judoka’s beslissen na afloop zelf wie de wedstrijd heeft gewonnen.
· Wanneer zij daar niet uitkomen heeft de waarnemer een adviserende stem.

 Wij bedanken alvast onze vrijwilligers die ons weer zullen helpen deze dag weer tot een succes te maken.