Verkiezing VERENIGING van het jaar

                                    

 

We zijn genomineerd voor de vereniging van het jaar, na in 2016 het LEUKSTE KLUPPIE van Rotterdam te zijn geweest gaan we nu natuurlijk voor de VERENIGING VAN HET JAAR.

Dus de vraag aan iedereen die op onze site kijkt ons vanaf 9 april te steunen door te stemmen.

Beste mensen van Budo Ryu Rotterdam,

Vanaf 9 april kan er op Budo Ryu Rotterdam worden gestemd via www.verenigingvanhetjaar.nl. Daarmee maakt jouw sportvereniging kans op de landelijke titel en daarmee ook op Masterclasses van professionals die de sportvereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de winnende sportvereniging extra in de schijnwerpers te zetten.

Maken niet alleen de grote verenigingen kans op de titel?
Grotere en kleinere verenigingen maken beiden kans, want we zien dat juist de waardering voor kleine verenigingen heel groot is en dat de bereidheid om te stemmen onder leden van kleine verenigingen veel groter is. Niet alleen het aantal stemmen van het publiek tel voor 50% mee, ook tellen voor 50% de waarderingscijfers mee. Lees hier hoe vervolgens vanuit de provinciewinnaars, de landelijke winnaars tot stand komen.

Wat kunnen wij doen om veel stemmen te krijgen?
Om veel stemmen te werven is het van belang om jouw leden op te roepen om te stemmen. Het is dus de moeite waard om de nominatie via Social Media zoals Facebook en Instagram uit te dragen. Ook werkt het uitstekend om jouw achterban een e-mail te sturen met het verzoek een stem uit te brengen. En vergeet de lokale en regionale pers niet te informeren over jouw nominatie.