Verhuizing naar andere locatie ivm verbouwing Sporthal Kralingen

Beste leden van de locatie Kralingen,
Zoals jullie weten gaat de verbouwing van de Sporthal Kralingen nu echt van start en helaas hebben we hier ruim 3 maanden langer op moeten wachten tot er duidelijkheid was wat betreft onze vereniging.
De eerste optie welke ons door het sportbedrijf werd aangeboden was een squashbaan in de kelder, en als dit alleen de maand september betrof hadden wij daar geen probleem mee gehad, maar al snel werden dit 3 maanden (tot de kerstvakantie), en hier zagen wij tegen op maar konden ook dit nog wel overzien.
In de bevestigingsmail die wij hierover hadden ontvangen werd gesproken niet over 3 maanden maar tot mei 2020 en dat was voor ons onbespreekbaar, dit betekend voor ons dat wij bijna een heel seizoen in een onwerkbare ruimte zitten.
En het meest vervelende is dat, de medewerker die dit in goede banen zou leiden overspannen raakte waardoor er niemand meer was die met ons contact op nam of ons op de hoogte bracht van de situatie, na het gesprek op 28 augustus en was het tot 15 oktober complete radiostilte.
Op woensdag 16 oktober j.l. werd ik door de beheerder van de sporthal in een gesprek op de hoogte gebracht van de mogelijkheid te verkassen naar de sporthal Schuttersveld in Crooswijk, daar was in een eerder overleg eind augustus ook sprake van geweest, alleen was er toen nog een huurder daar die dezelfde uren als wij gebruik maakte van deze zaal en deze is er ondertussen vertrokken.
Vrijdag 18 oktober ben ik samen met de beheerder wezen kijken en de zaal zit beneden en is groot genoeg, we hebben er ook een ruime kast bij voor de opslag van de spullen, de kleedkamers zijn aan de andere kant van de gang tegen over de zaal en dus zal men altijd zijn spullen in de tas mee naar de dojo moeten meenemen.
Door wederom een stukje miscommunicatie zijn de matten afgelopen week al naar deze locatie verhuist.
Nu komt voor ons de belangrijke vraag, wie van onze leden die nu in Kralingen sporten maken bezwaar tegen de verhuizing naar de locatie van het Schuttersveld?? Ik heb alle deelnemers via de mail/app hierover geïnformeerd, maar helaas nog niet van iedereen een reactie mogen ontvangen.
Dit betekende wel dat ik de afgelopen week geen les heb kunnen geven in de Sporthal Kralingen, en dat er nog geen duidelijke afspraken zijn met het sportbedrijf, wel is mij ter kennis gegeven dat men vanaf vandaag 31 oktober is begonnen met de werkzaamheden in de kleedkamers van de Blauwe zaal.
De Jiu-Jitsu deelnemers hebben de mogelijkheid om aanstaande vrijdag  1-11 van 18:00-19:00 uur jeugd Jiu-Jitsu vanaf 10 jaar mee te doen, en de senioren van 19:00-21:00 uur.
En de deelnemers aanstaande zaterdag 2-11 van van 9:30-10:30 uur 5,6 en 7 jaar Judo, 10:30-11:30 uur 8,9 en 10 jaar Judo, 11:30-12:30 uur 11, 12 en 13 jaar Judo, en vanaf 14 jaar en senioren 12:30-14:00 uur in de Merkelbachstraat 4 Alexanderpolder.
Laat mij even via de mail weten of men hiervan gebruik wil maken.