Uitslagen Judo examens zaterdag 20 november 2021

Afgelopen zaterdag hebben we na een lange tijd weer judo examens kunnen afnemen, wel onder bijzondere omstandigheden. Er mochten voor het eerst in ons bestaan GEEN toeschouwers bij aanwezig zijn. Geen ouders, opa’s en oma’s of andere belangstellenden, en bij onze jongste deelnemers waren er toch een aantal dit dit heel moeilijk vonden, maar gelukkig waren er voldoende helpers die de kids goed opgevangen hebben en begeleid naar en in het examen.

Hieronder staan de uitslagen van de behaalde resultaten.

Exegese, Yodi, Oscar, Nathaniel, Julia, Sietze

 

 

 

Oranje slippen

Ranya, Ruben, Elisse, Yvonne, Rens, Jimmy, Amber, Eloisa, Gigi, Shabnam, Eleftaria, Gabriella, Benjamin, Tom, Zinedine,  Isabel S., Harun, Semih

 

 

Deven, James, Paul, Joris, Lucas, Laurens, Isabel, Adam A., Olivia, Alex, Dean, Jonairo, Damin, Esmee, Thijs, Sarah

 

 

Adam T., Ella, Adam O, Sebastiano, Tonja, Francesco

 

 

 

Emily, Karlijn, Indy, Lois, Izzah, Kian, Ian, Evelien, Lars

 

 

 

Thomas, Kennedy, Quinn, Filip, Sofia, Jay

 

 

 

Shiny, Jordan, Matija, Luca, 

 

 

 

Abbigail, Matthijs, Anton, Raffaele, Rik

 

 

 

Luke, Rens, Tijs

 

Wij danken iedereen die ons die dag geholpen heeft dit voor onze deelnemers mogelijk te maken, Sandra, William, Luuk, Raymon, Samantha, Manuel, Sakina, Murron, Celine, Thomas H., Fay, Floor, Thomas R., Davey, Sam, Dinand, Terese, Patrick, Dominique, Marian, Leeroy, Patricia en Kirsten.

De komende periode zullen we kijken of de geplande wedstrijden onder de huidige regelgeving door kan/mag gaan, daar zullen we zo snel mogelijk een beslissing over nemen.

Met het oog op de komende feestdagen willen wij iedereen nog eens laten weten dat men ons kan steunen via sponsorkliks, lees hieronder het bericht.

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan B.R.R., zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online en B.R.R. ontvangt hiervoor geld in de clubkas. De grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt doen hieraan mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar B.R.R..
En nogmaals, het kost je niets extra! 
Wil je B.R.R. ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van B.R.R.. Voor jou een kleine moeite, voor B.R.R. zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.
 
Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van B.R.R.. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert B.R.R. hier direct van!
 
Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch B.R.R. weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor B.R.R. is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert B.R.R. niets op. 
Link naar de SponsorKlikspagina van B.R.R.:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=10360