Sporten binnen, wanneer mogen we weer?

 

Beste huurder,

Het zal je vast niet ontgaan zijn; onze binnensportaccommodaties mogen onder voorbehoud vanaf 19 mei weer open. Deze versoepelingen kunnen alleen doorgaan als de ziekenhuiscijfers het toelaten. We gaan ons hier natuurlijk, net als jij, wel op voorbereiden.

25 mei echt van start
Omdat we de openstelling goed én veilig willen organiseren, kunnen we met ingang van 25 mei alle accommodaties weer openen. Natuurlijk hebben we onszelf zo goed als mogelijk voorbereid op opengaan. De laatste punten op de i kunnen worden gezet, nu de details bekend worden. Uiteraard geldt openstelling alleen als de voorgenomen versoepelingen doorgaan.
Let op! In verband met de ventilatie-eis wijkt het maximum aantal personen in gym- en spiegelzalen af van de algemeen geldende richtlijn. Voor activiteiten in onze gym- en spiegelzalen geldt een maximaal aantal van 20 personen (inclusief kinderen).

Belangrijkste richtlijn binnensport

Er geldt voor elke sportactiviteit een maximum van 30 personen per ruimte. Vanaf 18+ wordt er individueel of met maximaal 2 personen en een trainer op 1,5 meter afstand gesport. Grotere groepslessen zijn niet toegestaan, tenzij het gaat om kinderen en jongeren tot en met 17 jaar.

Volg de maatregelen!
Je bent zelf verantwoordelijk voor de verplichte gezondheidscheck en het organiseren van je sport volgens de geldende maatregelen. Kijk voor meer informatie over alle maatregelen op de website van de rijksoverheid. Check de details voor jouw sport bij jouw sportbond of brancheorganisatie.

We wensen jou en jouw leden weer veel sportplezier, welkom terug!