Kerst Judo toernooi 17 december 2022

Op zaterdag 17 december 2022 aanstaande zullen we het KERST Judo en Randori toernooi organiseren in onze dojo in de Alexanderpolder (Merkelbachstraat 4). 

We bieden dan de mogelijkheid aan onze deelnemers om deel te nemen aan de judowedstrijden, en voor de jongste deelnemers,  die kunnen deelnemen aan de wedstrijden in de Randori vorm voor judoka’s van 5 en 6 jaar.

We hopen dat iedereen aan deze wedstrijden wil deelnemen, alle  judoka’s van 7 t/m 15 jaar, en van witte tot en met Bruine band, natuurlijk zal de mat ook beschikbaar zijn voor 16+ deelnemers die met de wedstrijden willen deelnemen.

Aanvang van deze dag zal zijn vanaf 10:00 uur en de indeling plaats vinden door middel van gewicht (weging), leeftijd en kleur band, en zal week voorafgaande aan het toernooi op onze website kenbaar  gemaakt worden. Natuurlijk is er voor alle deelnemers is er een prijs.

Bij dit toernooi zullen foto’s en/of video opnames worden gemaakt. Bij deelname geef u de ons als organisatie toestemming om het beeldmateriaal te gebruiken voor de promotie en reclame doeleinden. Indien u niet wil dat wij dit doen graag vooraf aan ons kenbaar maken.

Laat geen spullen achter in de kleedkamer, neem altijd alle kleding/schoeisel in de tas mee de zaal in.

Graag als deelnemer de dojo (trainingszaal) met slippers betreden.

Aanmelden kan tot zaterdag 3 december aanstaande.