Indeling Judo examens 30 september 2023.

Hieronder staan de namen van de deelnemers en de tijden waarop men het Judo examen zal doen. Wij verzoeken iedereen maximaal 5 minuten voor aanvang van het examen aanwezig te zijn in onze dojo van de Merkelbachstraat 4.

Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedkamers. Graag afmelden indien men door ziekte niet deel kan nemen op de ingedeelde tijd.

GROEP 1:  aanvang 10:00 uur
Tom, Yinuo, Jayce, Michael, Zaraan, Daley, Sem, Sahir, Ira, Aditya, Seijiro, Florens, Malek, Kyan, Odin.

GROEP 2: aanvang 10:45 uur
Ranya, Valencio, Julia, Gigi, Oscar, Felix, Sietze, Bram, Nino, Ruben, Lizzy, Aafke, Nathaniel, Serges.

GROEP 3: aanvang 11:35 uur
Jordan, Esmee, Paul, Benjamin, Saoufian, Sobhan, Leen, Daphne, Shabnam, Amber, Eloisa, James, Deven, Noah, Sidney.

GROEP 4: aanvang 12:30uur
Olivia, Sofia, Lois, Alex, Quinn, Laurens, Adam A, Filip, Thomas, Kennedy, Karlijn, Joris, Gabriëlla, Adam. O, Izzah, Artem, Jay, Justin.

 

Men kan ons ook steunen via sponsor kliks, lees hieronder het bericht.

 

 

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan B.R.R., zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online en B.R.R. ontvangt hiervoor geld in de clubkas. De grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt doen hieraan mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar B.R.R..
En nogmaals, het kost je niets extra! 
Wil je B.R.R. ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van B.R.R.. Voor jou een kleine moeite, voor B.R.R. zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.
 
Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van B.R.R.. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert B.R.R. hier direct van!
 
Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch B.R.R. weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor B.R.R. is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert B.R.R. niets op.